Tietoa Rooma.org -sivustosta

Tervetuloa Rooma.org-sivustolle, joka on omistautunut kaikille Rooman matkailuun, nähtävyyksiin ja historiaan liittyville asioille! Sivustomme tarjoaa kattavaa tietoa Rooman monipuolisista matkakohteista, historiallisista nähtävyyksistä ja paikallisista tapahtumista. Oli kyseessä ensimmäinen vierailusi tai olet kokenut Rooman-kävijä, löydät täältä hyödyllisiä vinkkejä ja inspiroivia tarinoita.

Kommentoi ja osallistu keskusteluun

Haluamme, että Rooma.org on paikka, jossa matkailijat voivat jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään. Jokaisella sivullamme on kommenttikenttä, jossa voit jakaa omat näkemyksesi ja kysymyksesi muiden lukijoiden kanssa. Rohkaisemme sinua osallistumaan aktiivisesti keskusteluun ja auttamaan muita matkailijoita.

Yhteydenotot ja yhteistyö

Jos sinulla on kysymyksiä, haluat tehdä yhteistyötä kanssamme tai olet kiinnostunut mainostamisesta sivustollamme, voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun kautta. Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@rooma.org .

Uusi keskustelupalsta tulossa – Vapaaehtoisia ylläpitäjiä kaivataan!

Olemme innokkaita ilmoittamaan, että suunnitelmissamme on avata uusi keskustelupalsta, jossa Rooman ystävät voivat jakaa vinkkejään ja kokemuksiaan entistä laajemmin. Etsimme nyt vapaaehtoisia ylläpitäjiä, jotka haluaisivat olla mukana luomassa tästä yhteisöstä aktiivisen ja tervetulleen paikan kaikille Roomasta kiinnostuneille. Jos olet kiinnostunut ylläpitäjän roolista, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Kiitos, että olet osa Rooma.org-yhteisöä! Toivomme, että sivustomme tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja inspiroivia hetkiä suunnitellessasi matkaasi Roomaan.

Yhteydenottolomake